Stolní tenis v Praze

Dnes je čtvrtek 28.03.2024



Petr Barcal - realitní makléř








V Centru stolního tenisu Ďáblice zahajuje dnes příměstský tábor

Míla Fuček

2017-07-24

Pozvánky

Přečteno: 2272

Komentářů: 0


Dnes zahajuje v Centru stolního tenisu první turnus příměstského tábora zaměřeného na stolní tenis.


Dnes v osm hodin ráno se sejdou účastníci příměstského tábora zaměřeného na stolní tenis, který pořádá TTC Praha – klub stolního tenisu, z.s. Děti zde stráví celý týden, denně od pondělí až do pátku.

 

Program začne vždy v 8.15 tréninkem stolního tenisu, který povede trenér licence C. Děti si zde nejenom zahrají, ale i se něco nového naučí a v této hře se zdokonalí. Od desti hodin bude program pokračovat nepinponkovými činnostmi. První den bude věnován hlavně seznámení účastníků a dle počasí hrám v okolí sokolovny nebo přímo v sokolovně. I oběd bude v sousední restauraci

 

Od 15.15 hodin bude následovat druhý trénink stolního tenisu, kterým den příměstského tábora skončí v 17.00 hodin.

 

Obdobnou strukturu budou mít i následujícíc dny. V rámci nepingpongové činnosti je naplánována např. návštěva Muzea hl. m. Prahy, Národního technického muzea, petřínského bludiště a ďáblické hvězdárny. Tento program je závislý na počasí a proto mu bude přizpůsoben.

 

Cena celého turnusu je 2.500,-- Kč. Podrobný informace včetně možnosti stažení přihlášky najdete na http://www.centrumstolnihotenisu.cz/cinnost.php?id=23. Zatím jsou ještě volná místa a tak je možno se účastnit i jednotlivých dní.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.