Stolní tenis v Praze

Dnes je úterý 19.03.2024



Petr Barcal - realitní makléř








Jak dopadly pražské týmy v lize

Míla Fuček

2016-03-14

Liga

Přečteno: 2697

Komentářů: 0


O tomto víkendu skončila posledním kolem liga a extraliga. V některých soutěžích bude ještě play off a play out. Jak skončily pražské týmy po základní části?


Extraliga

 

V extralize má Praha dva týmy. SF SKK El Niňo Praha RHW skončil na 2. místě a postupuje do semifinále play off. SF SKK Kotlářka EN Praha skončil na 7. místě, čímž mu play off o jediné místo uteklo.

 

1. liga

 

V 1. lize má Praha tři týmy. SF SKK El Niňo Praha C zvítězilo těsně před KT Praha. Při rovnosti 59 bodů rozhodly o pořadí vzájemná utkání, kdy každý zvítězil doma. Poměr 17:16 vyznívá pro El Niňo. KT Praha zůstává těsně druhé a oba týmy by spolu měly hrát play off o vítězství v 1. lize. Vítěz 1. ligy by měl hrát o postup do extraligy s posledním z etraligy SKST Svijany Liberec.

 

TTC Elizza Praha skončila na 11. místě, což je místo sestupové.

 

2. liga

 

V 2. lize jsou pražské týmy tři. Nejúspěšnější TTC Elizza Praha B, který je na 3. místě. Páté je SF SKK El Niňo Praha D a na 10. místě skončila AC Sparta Praha B, které dopomohly k záchraně vítězství v třech závěrečných kolech. Čeká ji ale baráž o udržení s desátým TTC Frýdlant ve skupině B.

 

3. liga

 

Třetí ligu skupinu A vyhrála AC Sparta Praha B, která bude hrát play off o vítězství a postup do 2. ligy s TJ Tatran Sedlčany. Na třetím místě skončila TJ Sokol Michle před čtvrtým SF SKK El Niňo Praha E. Na 7. místě skončila TJ Lokomotiva Vršovice. Skupinu B vyhrála Avia Čakovice, která bude hrát play off o vítězství a postup do 2. ligy s TJ Šanov. Slovan KST Bohnice skončil na desátém místě, což je místo sestupové.

 

1. liga žen

 

Základní část vyhrála TJ Sokol Nusle Praha, která bude o celkové vítězství a postup do extraligy hrát s SKST Vlašim B. Na 4. místě skončila TJ Slavoj Praha, na 5. místě SF SKK El Niňo Praha a na 10. místě TTC Elizza Praha.

 

2. liga žen

 

V 2. lize žen se nehraje play off, pořadí skupin je tedy konečné. Skupinu A vyhrál Slovan KST Bohnice, před druhým TJ Sokol Nusle Praha B a třetím SF SKK El Niňo Praha B. Všechyn tyto tři týmy postupují do 1. ligy žen. Čtvrtá TJ ABC Braník bude hrát kvalifikaci o postup do 1. ligy žen s TTC Ústí n. Orlicí B, TTC Moravská Slavia Brno a s SKST Dubňany.

 

Kdo postoupí do ligy z divize se zatím ještě neví, protože krajské soutěže mají před sebou ještě tři kola.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.