Stolní tenis v Praze

Dnes je pátek 29.03.2024



Petr Barcal - realitní makléř








Centrum stolního tenisu Ďáblice zahájí provoz 6. 9. 2015

Míla Fuček

2015-08-31

Pozvánky

Přečteno: 3059

Komentářů: 0


Nově otevíraná herna stolního tenisu pro veřejnost v Ďáblicích zahájí činnost v neděli 6. 9. 2015 turnajem pro veřejnost.


Rekonstrukční práce v herně stolního tenisu – Centrum stolního tenisu Ďáblice, Kokořínská 204/28, Praha 8 finišují. Brzdí je bohužel topiscké počasí, které otevření oproti původnímu plánu o pět dní zbrzdí. Práce, které je nutno provést na půdě bohužel nejdou při teplotách nad 30 stupňů možné provést, protože na půdě je při tomto počasí přes 50 stupň.

 

V neděli 6. 9. přivítáme první návštěvníky na turnaji dvouher stolního tenisu pro veřejnost. Jde o již 6. ročník turnaje Boris Cup, který začne od 9.00 hodin. Prezence bude probíhat od 8.30 do 8.50 hodin. Hala bude otevřena pro rozehru od 8.15 hodin.

 

Od pondělí 7. 9. zde začne nábor do oddlílu mládeže TTC Praha. Tréninky mládeže jsou v pondělí od 15.30 do 17.00 hodin a ve středu a čtvrtek od 16.00 do 17.30 hodin. Tréninky vede trenér licence C. Oddíl hraje soutěže okresní úrovně, jsou v něm i hráči rekreační úrovně. Hráče rozdělíme po několika trénincích podle jejich talentu a ambicí do dvou skupin. Přihklásit se můžete přímo na tréninku (ideálně přijít cca 15 minut před začátkem tréninku) a informace vám poskytne i trenétr mládeže na telefonu 603 451 965.

 

V pondělí 7. 9. 2015 zde začíná hrát také rekreační oddíl TTC Praha, který také provádí nábor nových členů. Rekreační oddíl TTC Praha hraje každé pondělí, není-li svátek a to vždy mezi 17.00 až 21.00 hodin. Oddíl má dlouhodobou rekreační soutěž jednotlivců a jednorázové rekreační turnaje jednotlivců. Je vhodný pro ty, kod nemají s kým hrát a kdo nechtějí hrát stále s jedním hráčem. Úroveň hráčů je zde velmi rozdílná, takže skoro každý si zde najde hráče své úrovně. Oddíl je vhodný i pro rodinné dvojice – rodič – dítě či prarodič – dítě. Přihlásit se můžete přímo na hracím dni, informace získáte od vedoucího oddílu na telefonu 603 451 965.

 

Pro veřejnost – volné hraní je herna otevřena zejména ve středu, v průběhu září i ve čtvrtek (od října plně obsazuje TTC Praha na své mistrovský utkání) a částečně i v pátky na zbytku stzolů, které neobsadí hráči TTC Praha svými tréninky.

 

Stůl si můžete rezervovat přes on line rezervační systém, který najdete na https://jdemenato.cz/reservation/centrum-zabavy/ReservationCalendarOverview.

 

Rezervací přes on line rezervační systém ušetříte 20,-- Kč/hod. A pokud se stanete kreditními zákazníky, získáte ještě slevu dalších 10% na hru stolního tenisu. Důchodci, kteří nemají přístup na internet nebo s ním neumí, si mohou rezervovat stoly ve středu a ve čtrtek od 15.00 do 15.30 hodin bez příplatku. Jinak hodina hry na rekreačním stole stojí 150,-- Kč (při tf. rezervaci 170,-- Kč) a na závodním stole 170,-- Kč (při tf. rezervaci 190,-- Kč).

 

Na internetové stránce http://www.centrumstolnihotenisu.cz/ najdete vždy nejaktuálnější informace.

 

Mimo víkendových turnajů budou ve středu i další turnaje dvouher stolního tenisu a to vždy v sérii šesti turnajů. Do každé série, která je o medaile, se započte vždy pět nejlepších výsledků.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.