Stolní tenis v Praze

Dnes je úterý 16.04.2024



Petr Barcal - realitní makléř








Spouštíme opět CZ ligu, respektive nyní CST ligu

Míla Fuček

2017-05-07

Pozvánky

Přečteno: 2489

Komentářů: 0


Spouštíme CST ligu jejíž 4. ročník je plně otevřen všem hráčům krajské, okresní i rekreační úrovně. Jde o ligu jednotlivců.


Dnešním dnem zahajujeme nábor do CST ligy, která navazuje na někdejší tři ročníky CZ ligy. I když pořadatelem je TTC Praha, je to soutěž otevřená veřejnost a to hráčům krajské, okresní i rekreační úrovně.

 

Hlásit se je možno na email reditel(zavináč)ligapingpongu.cz a to do 19. 5. 2017. Po té bude liga rozlosována, sestaven adresář a ten rozeslán nejpozději 23. 5. 2017 všem přihlášeným účastníkům.

 

Startovné je 100,-- Kč a je potřeba jej uhradit před odehráním prvního zápasu. Celý výnos ze startovného jde na ceny - pohár, medaile a věcné ceny.

 

Liga se podle počtu přihlášených bude hrát v několika výkonnostních skupinách, které budou mít 7 až 14 členů. Liga se bude hrát dvoukolově.

 

Hrací dny jsou středa, čtvrtek a neděle. Pronájem stolů si hradí hráči sami. Nedohodnou-li s ejinak, hradí pronájems tolů domácí hráč (uvedený na 1. místě rozpisu).

 

V případě potřeby proběhne 24. 5. 2017 kvalifikační turnaj, který rozhodne o složení jednotlivých lig. V tom případě bude začátek posunut na 25. 5. 2017.

 

Ředitelem CST Ligy je jmenován Miloslav Fuček – kontaktní email reditel(zavináč)ligapingpongu.cz. Na tento email zasílejte přihlášky s celým jménem, rokem narození, kontaktním emailem, telefonním spojením, údajem zda hrajete závodně a za jaký oddíl a na jakém místě žebříčku jste (či jakou jste hráli v této sezóně soutěž v základu a s jakou úspěšností).

 

Liga bude ukončena do 25. 6. 2017, výsledky budou vyhlášeny do 30. 6. 2017 včetně předání cen.

 

Hraje se v Centru stolního tenisu Ďáblice, Kokořínská 204/28, Praha 8.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.